Descriere • Zaharul de cocos Republica BIO este nerafinat, neprocesat chimic, nu contine aditivi, coloranti sau conservanti. • Are origine 100% naturala, un indice glicemic scazut (IG:35) si este bogat in nutrienti. • Zaharul de cocos Republica BIO are origine non-China. • Vegan, neiradiat, fara OMG, fara lactoza, fara conservanti, fara grasimi •trans•, fara metale grele, indice glicemic scazut. • Produs fara gluten, ambalat intr-o fabrica ce nu proceseaza gluten. • Produsul respecta standardele riguroase de Agricultura Ecologica ale Uniunii Europene si nu a fost iradiat. • Testate fizico-chimic impotriva pesticidelor, metalelor grele si substantelor contaminante. Proprietati • Indicele glicemic scazut ajuta la mentinerea unui nivel redus al glicemiei in sange, ajutand functia pancreasului. • Alimentele cu indice glicemic scazut sunt considerate benefice pentru sanatate. • Zaharul de cocos reprezinta alternativa optima in locul zaharului rafinat si al indulcitorilor sintetici. Continut • O punga contine 200g Zahar din Nectar de Cocos, produs certificat ecologic cu certificarea numarul ES-ECO-019. • Ingrediente: 100% zahar nerafinat din nectarul florilor de cocos* (Cocos Nucifera). *=agricultura ecologica. • Valori nutritionale/100g: energie Kcal/KJ 399/1669, proteine 2g, carbohidrati 94g din care zaharuri 70g, fibre 2g, grasimi 0g din care saturate 0g din care nesaturate (trans) 0g, sare 0mg. • Produs in Spania pentru Republica BIO. Consum • Foloseste zaharul de cocos pentru a indulci orice preparat sau bautura: cafeaua, ceaiurile, inghetata, sucurile naturale, smoothie, limonada, deserturile, cerealele de mic dejun etc. • In deserturi inlocuieste cantitatea indicata de zahar obisnuit din reteta cu zahar de cocos. • Pentru retetele cu unt topit, lapte, ulei, iaurt, sos de mere, topeste zaharul de cocos 5 minute in lichid pentru a obtine creme si aluaturi fine. • Doza de servire: Nu exista contraindicatii cunoscute pentru folosirea zaharului de cocos. • Orice produs pentru indulcit trebuie folosit cu moderatie. • Zaharul de cocos contine in mod natural fructoza. • Dupa deschidere, pastreaza produsul la temperatura camerei, in punga bine inchisa. • Fereste-l de umiditate si de razele directe ale soarelui.
Nu există recenzii deocamdată.