Tigaie din piatra naturala de granit, 25cm, folosita pentru gatit
109.00lei
Gatiti in aceasta tigaia, friptura de vita, pestele, fructe de mare, legume etc Modalitate de utilizare: Incalziti tigaia progresiv. Nu asezati tigaia rece direct pe flacara, pe gratar sau in cuptorul deja fierbinte. Aducerea tigaii la temperatura de gatire se face incet, pentru a preveni craparea acesteia si pentru a prelungi durata de viata. De aceea o introducem in cuptorul rece si apoi pornim la putere minima. Daca utilizam pe gratar, asezam tigaia la o inaltime mai mare fata de flacara sau carbuni, reducand gradual aceasta inaltime. Racirea tigaii se face in mod natural. Nu racim tigaia in apa. Socul termic va duce la craparea acesteia. Folotiti manusi cu protectie termica cand manipulati tigaia. Nu asezati tigaia pe suprafete care pot fi deteriorate de la caldura: plastic, mobila lacuita etc. Spalati tigaia inainte de utilizare si lasati sa se usuce natural. Dupa utilizare si racire, lasati tigaia la inmuiat dupa care spalati cu apa calda folosind partea neabraziva a unui burete de bucatarie. Caracteristici: Greutate: 3,3 kg Dimensiuni: 1. diametrul exterior fara manere: 25cm 2. diametrul interior: 22 cm 3. grosime totala: 4cm 4. adancime: 2.5 cm 5. diametru fund: 25cm Continut colet: 1 x tigaie din piatra (suportul de lemn nu este inclus in colet)
Specificații: Tigaie din piatra naturala de granit, 25cm, folosita pentru gatit
|
Nu există recenzii deocamdată.