Terci din Ovăz Bazis Fără Gluten, 400g | Bauck Hof Amestec de fulgi de ovăz bio fără gluten pentru prepararea unui terci de ovăz cald. Terci din ovăz bazis fără gluten este prelucrat special pentru a obține fulgi de ovăz. De aceea, terciul bio fierbinte este ușor și rapid de pregătit și are o consistență optimă. Ovăzul conține în mod natural vitamina B1. Conținutul de fier din ovăz este mai mare decât alte cereale. Ovăzul conține fibre solubile care formează șlamul tipic de ovăz. Ingrediente: Fulgi din ovăz integrali**. (fără gluten). *provin din agricultură ecologică **provin din agricultură biodinamică (DEMETER) Valori nutriționale medii la 100g produs: Energie (kj/kcal)1560kj / 370 kcal Grăsimi: 6,7g – din care acizi grasi saturați: 1.1g Carbohidrati: 59,5g – din care zaharuri: 0.8g Fibre: 9,7g Proteine: 13.2g Sare: 0,01g Fier: 3,0mg Magneziu: 114mg Vitamina B1 (Tiamina): 0,46mg
Nu există recenzii deocamdată.