Pachet PRĂJITURIT – Cacao Pudră Ecologică 250g și Zahăr de Cocos 750g | Rawboost Pachetul conține: 1x Cacao Criollo pudră ECO, 250g | Rawboost 1x Zahăr de cocos ecologic 750g | Rawboost Cacao Criollo pudră ECO 250g | Rawboost Cacaua Criollo este cea mai de calitate cacao, având un conținut foarte redus de cafeină. Denumită și „alimentul zeilor”, cacaua a fost pentru o lungă perioadă de timp monedă de schimb în locul aurului (la mayași și azteci). Boabele de cacao crude, raw, conțin peste 300 de compuși chimici diferiți benefici pentru organismul uman. Este cea mai bogată sursă de antioxidanți din lume (polifenoli, catecine, epicatecine), minerale (cea mai importantă sursă de magneziu organic din lume, 9 g de cacao conțin doza zilnică recomandată de fier, crom, mangan, zinc, cupru), vitamine, triptofan și serotonină triptaminică (substanțe care îmbunătățesc starea de spirit) și acizi grași omega 6. Puțini oameni cunosc beneficiile extraordinare pe care boabele de cacao crude le pot aduce întregului organism. Deoarece cacaua este comercializată în stare prelucrată (ciocolată) ea nu mai aduce în organism decât 10% din calitățile nutriționale ale celei crude. Spre exemplu unul dintre aminoacizii care abundă în cacaua raw, triptofanul, este distrus în totalitate la punctul de fierbere. Alt component, feniletilamina (o clasă de substanțe chimice produsă și de organism atunci cand ne îndrăgostim, cu rol important în amplificarea lucidității și a puterii de concentrare) este distrusă în procesul de prăjire a boabelor de cacao. Omega 6 este unul dintre acizi grași foarte benefici, dar care nu poate fi sintetizat de corpul uman, ce se găsește în cacaua crudă. În cacaua procesată omega 6 râncezește și poate determina reacții inflamatorii în corp. Singurul aliment în care a fost descoperită anandamida (o endorfină pe care corpul uman o produce după exercițiile fizice, cunoscută și ca „substanța fericirii”) este cacaua raw. cacaua mai conține și o serie de substanțe chimice care impiedică inflamațiile pereților vaselor sangvine. Fiind o sursă enormă de antioxidanți cacaua potențează efectele benefice ale plantelor și ciupercilor medicinale. Studiile referitoare la cacao au arătat că rămâne cel mai bun produs natural atunci când vine vorba de pierderea în greutate și energizare. Ca și gust are o afinitate deosebită cu maca, un superaliment consumat în special pentru proprietățile sale afrodisiace. Ingrediente 100% pudră ecologică de cacao Criollo (Theobroma cacao) Beneficii susține inima și sistemul cardio-vascular la nivel fizic, metafizic și spiritual fiind denumită de azteci „sângele inimii”; reduce crizele de astm; suprimă în mod natural apetitul, ajutând în curele de slăbire; protejează AND-ul de leziunile pe care le produc radicalii liberi; potențează superalimentele și ciupercile medicinale; ajută la curățarea colonului fiind sursă importantă de fibre; reduc apariția cariilor dentare. Mod de administrare Cacaua Criollo poate fi consumată în diverse combinații în smoothie sau deserturi. Gramaj: 250g Ţară de origine: Peru Ambalat în România de Rawboost Smart Food SRL, marcă înregistrată. Zahăr de cocos ecologic 750g | Rawboost Zahăr din nectarul florilor de cocos, nerafinat, ecologic, cu indice glicemic foarte mic, sub 35, conform Institutului de Cercetare în Nutriție, Departamentul de Știință și tehnologie din Filipine. Zahărul de cocos, folosit in Asia de câteva mii de ani, este obţinut manual din nectarul florilor palmierului de cocos, copac cunoscut în Filipine sub denumirea de ’’copacul vieţii’’. Este un zahăr cu gust de caramel, ce abundă în minerale (fier, potasiu, magneziu, zinc) şi vitamine (C, B1, B2, B3, B6). În timp ce indicele glicemic al siropului de arţar şi al mierii ajunge la 69 iar cel al zahărului rafinat la 80-90, indicele glicemic al zahărului de cocos abia atinge 35, situându-se printre îndulcitorii pretabili pentru cei care suferă de diabet şi pentru cei ce doresc să evite creşterea bruscă a glicemiei care perturbă funcţiile pancreasului, conform Institutului de cercetare in nutriție, Departamentul de știință și tehnologie din Filipine. Xilitolul şi ştevia reprezintă alternative naturale de îndulcire însă sunt extrem de procesate, astfel că sunt lipsite de nutrienţi. Ingrediente 100% zahăr din nectarul florilor de cocos nerafinat ecologic (Cocos Nucifera) Beneficii stabilizează nivelul zahărului din sânge, spre deosebire de zahărul alb care provoacă puternice fluctuaţii glicemice; conţine 16 aminoacizi, printre care şi glutamină şi ajută la buna funcţionare a creierului şi a sistemului nervos; nu suprasolicită pancreasul, care eliberează treptat insulina necesară pentru a controla concentraţia zahărului din sânge; are calorii mai puţine decât zahărul rafinat; este util în tratarea depresiilor. Acest tip de zahăr este recomandat consumului frecvent. Gramaj: 750g Ţară de origine: Indonezia Ambalat în România de Rawboost Smart Food SRL, marcă înregistrată.
Nu există recenzii deocamdată.