Pachet DELICII – Pudră de Curmale și Zahăr de Cocos | Rawboost Pachetul conține: 1x Pudră de curmale ecologică, 200g | Rawboost 1x Zahăr de cocos ecologic 250g | Rawboost Pudră de curmale ecologică, 200g | Rawboost Pudra de curmale este un îndulcitor natural, fiind un înlocuitor sănătos și delicios al zahărului alb. Poate fi folosită ca îndulcitor în rețete pentru înghețată, produse de patiserie și cofetărie, creme, ciocolată, bomboane și multe alte deserturi. Vegan / Fără aditivi / Fără gluten / Fără alergeni Experimentează gusturi care te vor surprinde! Înlocuiește zahărul cu o alternativă mai sănătoasă. Pudra din curmale este o alternativă naturală deosebită. Are un conținut ridicat de fibre față de alte alimente de bază folosite pentru îndulcire, astfel încât îmbogățește conținutul de fibre a preparatului. Îndulcește orice aliment, băutură la fel ca zahărul. Poate fi folosită ca îndulcitor în rețete pentru înghețată, produse de patiserie și cofetărie, creme, ciocolată, bomboane și multe alte deserturi. Produsă din curmale atent selecționate, care sunt uscate și măcinate. Valoare energetică și nutritivă ridicată, dar fără grăsimi. Ingrediente Pudră de curmale ecologică 100%. Vegan / Fără aditivi / Fără gluten / Fără alergeni Informații nutriționale/100g Valoare energetică 1484kj/351kcal Grăsimi 0,1g din care saturate 0,0g Carbohidrați 78,0g din care zaharuri 77,0g Proteine 2,1g Sare 0,01g Fibre 16,0g De ce să alegi Pudra de curmale ecologică Rawboost? Este produsă din materii prime atent selecționate și prelucrate; Valoare energetică și nutritivă ridicată, dar fără grăsimi; Perfectă ca îndulcitor natural pentru deserturi (înghețată, produse de patiserie și cofetărie, creme, ciocolată, bomboane etc); Aport bogat de minerale (magneziu, calciu, fier, potasiu, fosfor, mangan, cupru); Conținut mare de antioxidanți cu efect energizant. Utilizare Se poate folosi ca îndulcitor natural în rețete pentru înghețată, produse de patiserie și cofetărie, creme, ciocolată, bomboane și multe alte deserturi fără gluten etc. Păstrare A se păstra în ambalajul închis, la loc uscat, întunecat şi răcoros. Ţară de proveniență : Bulgaria Gramaj: 200g Zahăr de cocos ecologic 250g | Rawboost Zahăr din nectarul florilor de cocos, nerafinat, ecologic, cu indice glicemic foarte mic, sub 35, conform Institutului de Cercetare în Nutriție, Departamentul de Știință și tehnologie din Filipine. Zahărul de cocos, folosit in Asia de câteva mii de ani, este obţinut manual din nectarul florilor palmierului de cocos, copac cunoscut în Filipine sub denumirea de ’’copacul vieţii’’. Este un zahăr cu gust de caramel, ce abundă în minerale (fier, potasiu, magneziu, zinc) şi vitamine (C, B1, B2, B3, B6). În timp ce indicele glicemic al siropului de arţar şi al mierii ajunge la 69 iar cel al zahărului rafinat la 80-90, indicele glicemic al zahărului de cocos abia atinge 35, situându-se printre îndulcitorii pretabili pentru cei care suferă de diabet şi pentru cei ce doresc să evite creşterea bruscă a glicemiei care perturbă funcţiile pancreasului, conform Institutului de cercetare in nutriție, Departamentul de știință și tehnologie din Filipine. Xilitolul şi ştevia reprezintă alternative naturale de îndulcire însă sunt extrem de procesate, astfel că sunt lipsite de nutrienţi. Ingrediente 100% zahăr din nectarul florilor de cocos nerafinat ecologic (Cocos Nucifera) Beneficii stabilizează nivelul zahărului din sânge, spre deosebire de zahărul alb care provoacă puternice fluctuaţii glicemice; conţine 16 aminoacizi, printre care şi glutamină şi ajută la buna funcţionare a creierului şi a sistemului nervos; nu suprasolicită pancreasul, care eliberează treptat insulina necesară pentru a controla concentraţia zahărului din sânge; are calorii mai puţine decât zahărul rafinat; este util în tratarea depresiilor. Acest tip de zahăr este recomandat consumului frecvent. Ţară de provenientă: Indonezia Gramaj 250g Ambalate în România de Rawboost Smart Food SRL, marcă înregistrată.
Nu există recenzii deocamdată.