Folosindu-se de calităţile unice ale lăptişorului de matcă, acest produs este destinat atât prevenirii unor afecţiuni, dar în primul rând întăririi imunităţii. Lăptișorul de matcă Conține apă, proteine, aminoacizi esenţiali (întreaga gamã), glucide 11 %, acizi graşi (5%), vitamina B5 (150-250 mg %), calciu, magneziu, sodiu, potasiu, zinc, cupru, fier, mangan, vitamine diverse (A, B1, B2, B6, B12, D, E, K). Lãptişorul de matcã are probabil cea mai mare concentraţie de vitaminã B5 (antioxidant puternic) dintre toate produsele naturale cunoscute. Polenul Conține substanţe indispensabile vieţii ca: aminoacizi (metionină, valină, jizină, cistină, glutamină, etc.) care accelerează funcţionarea ficatului şi implicit dezintoxicarea organismului; grăsimi şi mai ales acizi nesaturaţi – linol, acid linolic, acid arahidonic. – care joacă un rol important în prevenirea aterosclerozei fermenti, hormoni, vitamine, flavonoizi. necesari organismului, pentru mărirea puterii de rezistenţă. Polenul conţine de 20 de ori mai multă vitamina A decât morcovul, şi tot asemenea provitamina A. Un gram de polen conţine suficientă rutină pentru a asigura prevenirea hemoragiilor la nivelul creierului, inimii sau retinei. Vitamina E reduce parţial afecţiunile provocate de dioxidul de carbon şi de dioxidul de sulf, gaze atât de periculoase pentru orășeanul zilelor noastre. Suplimentarea cu polen a regimului alimentar adaugă organismului substanţe de bază ale acizilor nucleici, realizându-se astfel o modernă terapie celulară necostisitoare. Polenul mai conţine: minerale importante, ca fierul şi magneziul, numeroase microelemente, multă lecitină şi în special acizi nucleici. Mierea Conține apă, zaharuri nereductoare, gome si dextine, substante minerale, proteine, acizi organici, fermenti,vitamine, hormoni, în total 435 de substanțe organice. Principalele vitamine regăsite în miere sunt cele din complexul B, iar în cantitate mai mică vitaminele C, A, D, și K. Acizii organici: gluconic, fosforic, formic, lactic, citric etc., au un rol deosebit în funcționarea organismului uman. Substantele minerale: potasiul, magneziul, fosforul, clorul, calciul, sodiul, sunt prezente sub o formă biologică ușor asimilabilă de organism. Cele mai importante enzime prezente în miere: amilaza, invertaza, catalazele, lipaza. Beneficii Vindecă gingiile inflamate Ajută la eliminarea tartrului Fortifică sistemul imunitar Întăreşte imunitatea Ameliorează afecţiunile respiratorii Combate afecţiunile stomacului Îmbunătăţeşte sănătatea cavităţii bucale Energizează şi înlătură oboseala Contraindicații enterocolită, diaree; obezitate; exces de colesterol și lipide în sânge; diabet zaharat; hiperexcitabilitate sexuală; ateroscleroză cerebrală avansată; tulburări glicoregulatorii; insuficienţă pancreatică exocrină; persoanelor gastrectomizte (cărora li s-a îndepărtat total sau parțial stomacul afectat de cancer); persoanelor cu anumite tulburări alergice precum și celor a căror tiroidă, rinichi și testicule sunt hiperactive. Ingrediente Miere naturală, polen, lăptișor de matcă. Produs 100% natural Mod de utilizare Ingerarea este bine să se facă dimineața, pe stomacul gol și cu jumătate de oră înainte de mesele principale. Este indicat să se mestece foarte bine, pentru a se amesteca în salivă, până când compoziția devine fluidă, ceea ce îi sporește efectul alimentar și terapeutic. Cu cât se ține mai mult timp în gură, cu atât elementele sale nutritive sunt mai bine asimilate. Administrare Adulți: de 2-3 ori pe zi câte o lingură. Copii: de 2-3 ori pe zi cate o lingurita. Se recomanda 2-4 cure pe an (câte o lună la început de trimestru). Efectele cele mai intense apar în cazul unui consum zilnic și constant, pe perioade cuprinse între 14 și 30 de zile. Depozitare A se păstra la frigider. Acest supliment poate sta în frigider fără nicio problemă pentru 12 luni. Totuşi, ca la orice alt aliment, de îndată ce recipientul este deschis, este bine să: se consume conţinutul cāt mai repede posibil; se închidă atent ambalajul după fiecare utilizare a produsului. Important Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietăților organoleptice. Astfel, pot exista variații privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fără a influența eficiența sau siguranța produsului. Fiecare lot de materie primă și de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficienței, biodisponibilității și siguranței corespunzătoare. Prezentare: borcan din sticlă Cantitate: 200g Producător Prisaca Transilvania
Nu există recenzii deocamdată.