Rețeta mierii cremă cu fructe este simplă dar complexă (știm, sună ciudat). Adică avem miere polifloră cremizată amestecată cu coacăze. Despre mierea polifloră O miere polifloră este esența tuturor plantelor și pomilor cu flori din zona în care este amplasat stupul, pe o rază de 2-3 km. Într-un borcan cu 200g miere ai nectarul a peste 400.000 flori și efortul a 25.000 de kilometri zburați de albine. Câtă bogăție! Ce conține mierea Cea mai completă formulă de aminoacizi, vitamine, minerale, carbohidrați și antioxidanți. La ce este bună mierea, ce beneficii are? proprietăți antioxidante antibacteriene antimicrobiene care pot reduce inflamația și infecțiile cauzate de virusuri și bacterii Și mierea-cremă? Ce este? Mierea cremizată sau mierea cremă este o miere amestecată cu blândețe timp de mai multe ore la temperatura corpului uman (adică 38-39 grade, nu mai mult). Astfel, cristalele se îmbrățișează strâns între ele, de abia poți băga lingura în borcan, se relaxează fix cât este nevoie pentru a deveni cremoasă. Dar fructele liofilizate? Ce sunt și cum se obțin? Fructele liofilizate sunt fructele din care se scoate apa printr-un proces de înghețare. Gustul și proprietățile nutritive ale fructelor rămân intacte. Este un procedeu care se folosește în industria farmaceutică pentru a obține pilulele naturiste din concentrate naturale. Cum de-am combinat mierea cu lămâie și căpșuni? pentru gust și aspect: mierea este dulce, căpșunile sunt aromate și lămâia acrișoară pentru beneficii: atât lămâile, cât și căpșunile conţin cantități importante de vitamina C, care este cunoscută pentru proprietățile de stimulare a imunității organismului, fiind și un antioxidant eficient. Gramaj: 200 g Producător Taină Vie
Nu există recenzii deocamdată.