Ingrediente: Gris de porumb. Ingredientele provin 100% din agricultura biologica. Preparare ușoară și rapidă în doar 10 minute. Făina de porumb populară din bucătăria italiană se potriveste bine atât cu mâncăruri dulci, cât și cu mâncare picantă. Boabele de porumb sunt curățate și apoi măcinate. Grisul este prefiert în abur fierbinte, apoi uscat și ambalat. Mod de Preparare:Se amestecă 250 g de polenta în 0,75 l apă clocotită. Fierbeti la temperatura scăzută timp de aproximativ 2 minute în timp ce amestecați. Dacă este necesar, adăugați lichid. Inlaturati vasul de pe foc și lăsați-l timp de 5 minute. Mod de utilizare:Se pretează pentru pături de mămăligă, fierturi, garnituri şi meniuri dulci delicioase. Alergeni urme: gluten Conditii de pastrare: La oc uscat si racoros. Tara de origine: Austria
Nu există recenzii deocamdată.