GERMENI SI VLASTARI de Ligia Pop Ligia Pop este raw food chef, gazda show-ului TV online „Ligia’s Kitchen“ s i „De vorba cu Ligia“, organizeaza anual expozitii raw food nationale si sustine demonstratii culinare cu preparate de acest fel. A mai scris doua carti pe aceeasi tema: Retete Vegane Fara Foc (Curtea Veche Publishing, 2012), Deserturi pentru Parinti si Copii Sanatosi. Autoarea este licentiata in muzica a Universitatii de Arte „George Enescu“ din Iasi, e profesoara de pian si creatoarea metodei inovative de pian „Pasi in Lumea Muzicii“. Ligia Pop a adunat in aceasta carte sfaturi si instructiuni pentru cresterea semintelor germinate sub forma de vlastari, doze naturale concentrate de proteine, vitamine, minerale si enzime care vor fi usor de asimilat si de folosit in corpul nostru. Germenii si vlastarii au ocupat un loc important in alimentatia oamenilor inca din vechime. Se mentioneaza ca popoarele asiatice ii consumau inca din anul 3000 i.H., pastrand traditia alimentara pana in zilele noastre. Va invitam sa invatati cum sa cresteti germenii si vlastarii si sa-i consumati pentru sanatate si vitalitate!
Nu există recenzii deocamdată.