Fulgii de ovăz sunt bogați în fibre insolubile, cât și în fibre solubile, extrem de benefice sănătății. O sursă excelentă de nutrienti, fulgii de ovaz au în compoziția lor vitamina E, cât și vitamine esențiale din complexul B. Printre mineralele extrem de benefice din ovăz se numară magneziul, fierul, cuprul, calciul și zincul. De asemenea, ovăzul este o sursă excelentă de proteine. În plus, versiunea aceasta de produs este fără gluten. Ingrediente: 100% Fulgi ce Ovaz * Fini fara Gluten * = INGREDIENT PROVENIT DIN AGRICULTURA ECOLOGICA Informatii nutritionale/100g Energie…………371kcal/1561kj Grasimi…………6.7g din care grasimi saturate….1g Glucide…………….64g din care zahar………1g Proteine………..13g Fibre ……………9.7g Sare…………….0g Recomandari de utilizare: Fulgii de Ovăz pot fi consumați ca atare sau gătiti, în diverse moduri de preparare. Mod de pastrare: A se pastra cu ambalajul inchis intr-un loc uscat, intunecat si racoros. NU CONTIN GLUTEN SAU ALTI ALERGENI! Tara de origine: Germania Acesta este un produs agricol, ca atare pot exista anumite diferente intre loturi in ceea ce priveste: culoarea, mirosul, aroma, aspectul sau compozitia, reflectand conditiile de crestere si variatiile sezoniere.
Nu există recenzii deocamdată.