Amidon de Tapioca, 500g | Ma vie sans gluten Aditiv bio ideal pentru prepararea painii, garantat fara gluten utilizat si la deserturi si creme vegetale. Ingrediente: Tapioca* (amidon din manioc)*ingrediente provenite Agricultura Ecologica Utilizare: este ingredientul ideal pentru: • a face paine mai supla si mai usor de feliat: raport 1/5 amidon de tapioca la 4/5 faina. • patiserie mai pufoasa 1/3 amidon amestecat (inclusiv amidon de tapioca) cu 2/3 din faina Sfaturi: -pot fi folosite pentru a ingrosa lichide, sau de a face deserturi si creme vegetale. Diluati intr-o substanta lichid la rece inainte de incorporarea in preparat Alergeni: garantat fara gluten Produsele Primeal din gama “Ma vie sans gluten” sunt facute in ateliere specifice, sub control strict astfel incat produsele finale sa fie garantate cu mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina Tara de origine: Agricultura non UE Termen valabilitate optima (BBD – best before date): 12 luni Certificator: FR-BIO-01 Certificat fara gluten: AFDIAG FR-011-115
Nu există recenzii deocamdată.