Cacao liquor raw eco, 250g | Obio

Adaugă la favoriteAdăugat la favoriteȘters de la favorite 0
Compară produsul
SKU: 15985 Categorie:

Cacao liquor raw bio 250gCacao liquor se obtine prin presarea boabelor intregi de cacao, si incalzirea acestora la temperaturi joase (pana in 40 de grade), pana formeaza o pasta. Aceasta pasta se va solidifica la temperaturi sub 32 de grade. Practic avem in fata cea mai naturala si sanatoasa forma de ciocolata, 100% cruda si ecologica:)Puteti consuma produsul ca atare, sau daca doriti, puteti sa-l topiti la temperaturi pana in 40 de grade si sa adaugati un indulcitor natural sanatos, cum ar fi zaharul din palmier sau xylitolul, si astfel veti obtine o ciocolata delicioasa raw, si mai ales sanatoasa!De asemenea puteti folosi cacao liquor in diverse compozitii pentru deserturi raw si nu numai.Produs certificat organic.Gramaj: 250g  

Specificații: Cacao liquor raw eco, 250g | Obio

Magazin
Magazin

viataverdeviu.ro

Specification
Brand

Obio

Recenzii

0.0 din 5
0
0
0
0
0
Scrie o recenzie

Nu există recenzii deocamdată.

Fii primul care scrie o recenzie la “Cacao liquor raw eco, 250g | Obio”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EpicCompare.ro
Logo
Compară produse
  • Total (0)
Compară
0
Shopping cart